Comuna Bucium, satul Poieni, nr. 629, Jud. Alba / CUI: 27751271
contact©baiadomnilor.ro
+4-0722-318.793 - Nicolae Ţandrău

Noi, membrii Asociaţiei „BAIA DOMNILOR”, dorim sa restituim comunitatii in care ne-am nascut, am crescut si ne-am format ca oameni, in mijlocul careia am invatat valori ca CINSTE, CORECTITUDINE si OMENIE, macar o parte din tot ceea ce am primit.

 

Deviza Asociaţiei „BAIA DOMNILOR” este „NOI AJUTĂM”

  • Dorim sa contribuim la păstrarea şi transmiterea mai departe, catre generaţiile viitoare, a patrimoniului socio-cultural local şi pentru sprijinirea dezvoltării comunităţii BUCIUMANILOR
  • Asociaţia are interes obştesc, urmărind identificarea, conservarea şi popularizarea obiceiurilor, mijloacelor de existenţă, obiectelor şi a costumelor tradiţionale, cât şi a altor elemente cultural artistice din viaţa buciumanilor.
  • Suntem preocupati de dezvoltarea socio-economică şi culturală a comunităţii, de susţinerea din punct de vedere material şi moral a persoanelor afectate grav de procedeele şi condiţiile de muncă din subteran precum şi a tinerilor talentaţi proveniti din familii sărace.
  • Vom aborda proiecte care sa contribuie la o mai buna cunoastere a comunitatii BUCIUMANILOR si la dezvoltarea turismului in zona.
  • Primul proiect ambitios este deschiderea unui muzeu, a unui centru cultural si a unei pensiuni, prin finalizarea lucrarilor la clădiriea şi incinta situata în centrul satului Bucium Poieni.
  • Vom organiza întruniri şi manifestaţii cultural-patriotice şi profesional-istorice, cu scopul de a contribui la dezvoltarea spirituală a locuitorilor din zonă.
  • Urmarim organizarea şi participarea la târguri, expoziţii şi întruniri în ţară şi în străinătate, care au legătură cu obiectul de activitate al Asociaţiei.                                            

                                           

Presedinte,

Nicolae Tandrau